KOMPAKTNI CROSSOVER NEUSTRAŠIVOG IZGLEDA

JUKE

BISERNA BIJELA TAMNOSIVA CRNA METALIK
Već od

16.923,04 €

GLAVNA OBILJEŽJA

USUDITE SE DA BUDETE RAZLIČITI

Nissanov sportski crossover donosi stil i uzbudljive performanse na gradske ulice.

uvodna
ALL-MODE 4X4-I SA USMJERAVANJEM OBRTNOG MOMENTA
ALL-MODE 4X4-I SA USMJERAVANJEM OBRTNOG MOMENTA

Tradicionalni sistemi pogona na sva 4 točka (AWD) raspoređuju snagu automobila između prednjih i zadnjih točkova. Modeli Nissana Juke opremljeni pametnim sistemom 4x4-i AWD takođe premještaju snagu zadnjih točkova sa jedne strane na drugu. Riječ je o usmjeravanju obrtnog momenta, što znači da se više snage šalje spoljnjem zadnjem točku automobila kad skrećete u krivinu kako biste održali smjer kretanja i lakše ubrzali.

NAPREDNA SIGURNOST
NAPREDNA SIGURNOST

Juke vas štiti od neočekivanog zahvaljujući funkcijama tehnologije Safety Shield – uključujući upozorenje na nenamjerno skretanje iz trake, prepoznavanje pokretnih objekata i upozorenje na vozilo u mrtvom uglu koji upotrebljavaju kamere i senzore kako bi pratili šta se dešava oko vas.

VAŠ JUKE NA VAŠ NAČIN.

Nissanov dizajnerski studio omogućava vam da prilagodite svoj Nissan Juke  pomoću velikog izbora  paketa za personalizaciju. Dodajte svoj pečat uzbudljivom dizajnu Juke-a tkaninama i drugim detaljima u svojim najdražim bojama – zajedno sa 18-inčnim aluminijskim felnama iste boje.

slika
NISSANOV SISTEM DINAMIČNE KONTROLE – SLOBODNO MIJENJAJTE SVOJE RASPOLOŽENJE.

U crossoveru Juke možete birati način rada zavisno od raspoloženja zahvaljujući dvostrukom agentu na armaturnoj ploči. Zove se Nissan Dynamic Control System (Sistem dinamične kontrole). Jednim setom intuitivnih komadi možete promijeniti odgovor upravljača i papučice gasa, zavisno od toga koliko ste raspoloženi za sportsku vožnju. Drugim možete namjestiti automatski klima uređaj.

NISMO STRAST

U Nissanu nas pokreće strast za performansama. Zato nudimo sportsku Nismo RS verziju Jukea, dostupnu sa dva mjenjača za najveće uzbuđenje.

*Prikazane su slike simbolične. U nekim slučajevima na fotografijama su prikazani specifični modeli koji sadrže opremu ili dijelove koji nisu dostupni u Europi. Prikazana oprema možda nije dostupna.