NISSAN JUKE

ISTRAŽITE GALERIJU DIZAJNA

Uvodni slider
 
Uvodni slider
 
Uvodni slider
 
Uvodni slider
 
Uvodni slider
 
Uvodni slider
 

MOŽETE IMATI SVE

DIZAJN SPOLJAŠNJEG IZGLEDA

Nissan Juke nije običan crossover – to je crossover sa sportskim stavom. Zahvaljujući zadnjim svijetlima nadahnutim Nissanovim modelom vrhunskih performansi 370Z, poklopcu prtljažnika hrabrog dizajna i mišićavim linijama, taj je automobil sve, samo ne običan. Ostavlja utisak sportskog automobila sa dvoje vrata, ali je praktičan poput SUV-a sa četvoro vrata. Nissan Juke zaista vam nudi najbolje.

0%
  POGLED SA VISINE
  POGLED SA VISINE

  Bez straha prelazite preko neravnina na putevima i suočite se sa strmim djelovima – nećete oštetiti šasiju.

  FANTASTIČNO OSVJETLJENJE
  FANTASTIČNO OSVJETLJENJE

  Nissan Juke uvijek ćete lako prepoznati. Jaka prednja svijetla u obliku bumeranga izlaze iz poklopca motora i daju automobilu prepoznatljiv izgled, a okrugla svijetla na prednjoj masci, nadahnuta reli trkama, poboljšavaju osvjetljenje noću.

  PREDNJA MASKA U OBLIKU SLOVA V
  PREDNJA MASKA U OBLIKU SLOVA V

  Zahvaljujući Nissanovoj prednjoj masci u obliku slova V smjelog dizajna, upečatljiv izgled Juke-a zaista je nemoguće predvidjeti.

  vanjski slika

  SPREMNI ZA VOŽNJU?

  DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

  Sportski karakter Juke-a vidljiv je čim otvorite njegova vrata. Bočni nasloni na sjedištima diktiraju boju. Sjedišta, upravljač, instrument tabla i ručica mjenjača (osim automobila opremljenih mjenjačem Xtronic) odradjeni su šavovima u boji, a instrumenti kružnog oblika inspirisani motociklima daju uzbudljivu tačku. Najbolje je to što sve navedeno možete prilagoditi svom ukusu.

  unutrašnjost slika
  OTVORENI STAKLENI KROV
  OTVORENI STAKLENI KROV

  Dopustite spoljnom svijetu da uđe u vaš automobil kroz stakleni krov koji se može otvoriti šire od prosječnih staklenih krovova.

  SREDIŠNJA KONZOLA
  SREDIŠNJA KONZOLA

  Središnja konzola Jukea nadahnuta je radikalnim linijama poznatih sportskih motora.

  ZASJENJENI INSTRUMENTI
  ZASJENJENI INSTRUMENTI

  Kružni instrumenti nadahnuti su motociklima, a nalaze se ispod zaštite od sunca i daju instrumentalnoj tabli Jukea sportski izgled.

  UKRASNI PREKRIVAČI NA VRATIMA U OBLIKU PERAJA
  UKRASNI PREKRIVAČI NA VRATIMA U OBLIKU PERAJA

  Ukrasni prekrivači  na vratima dostupni su u velikom rasponu boja i omogućavaju vam da unutrašnjost prilagodite sebi.

  SPORTSKA SJEDIŠTA
  SPORTSKA SJEDIŠTA

  Bočni nasloni na sjedištima drže vaše tijelo na mjestu i daju vožnji poseban stil.

  NISSANOV DIZAJNERSKI STUDIO

  Zamislite koliko je uzbudljivo znati da niko nema Juke poput vašeg.

  BIRAJTE SVOJU BOJU

  Nissanov dizajnerski studio omogućava vam potpunu prilagodjenost Juka svojim sklonostima uz pomoć originalne Nissanove dodatne opreme koja vam nudi velik izbor modernih dodataka, a možete birati boju tkanina i zaštitnih djelova automobila.

  personalizacija slider

  PAKET SPOLJNE PERSONALIZACIJE

  Nissanov dizajnerski studio nudi opcijski paket opreme za uređenje spoljašnjeg izgleda koji uključuje završne djelove branika i svijetala, kućišta retrovizora u kontrastnoj boji i 18-inčne aluminijske felne jakih boja.

  personalizacija slider

  PAKET UNUTRAŠNJE PERSONALIZACIJE

  Odaberite boju i dajte sebi oduška. Prstenovi ventilacionih otvora, ručica mjenjača, prostor u vratima i središnja konzola jakih boja, sa šavovima u kontrastnim bojama i odgovarajućim ukrasima – usudite se da budete hrabri.

  personalizacija slider

  *Prikazane su slike simbolične. U nekim slučajevima na fotografijama su prikazani specifični modeli koji sadrže opremu ili dijelove koji nisu dostupni u Europi. Prikazana oprema možda nije dostupna.