PERSONALIZACIJA SASVIM NOVE NISSAN MICRE

PLAY IT YOUR WAY

Srušite konvencije i pronađite stil koji vam odgovara, iznutra i spolja, zahvaljujući ponudi više od 100 različitih konfiguracija. Pređite mišem preko potpuno nove Micre kako biste otkrili neke od najupečatljivijih verzija i kliknite na vozačeva vrata kako biste mogli uživati u njenoj nadahnjujućoj unutrašnjosti.

PERSONALIZACIJA SPOLJAŠNJEG IZGLEDA

Istaknute svoju ličnost

Budite hrabri i samopouzdani. Bezbrojnim kombinacijama za personalizaciju potpuno nova Nissan Micra omogućava vam da izrazite svoju ličnost.

UČINITE JE ELEGANTNOM
UČINITE JE ELEGANTNOM

Osmislite jedinstven izgled za svoju novu Nissan Micru odabirom paketa spoljne personalizacije koji će dati boju vašim kućištima retrovizora, bočnim ukrasnim letvicama i profilima prednjih i zadnjih branika.

UČINITE JE EKSKLUZIVNOM
UČINITE JE EKSKLUZIVNOM

Odvedite uređenje spoljašnjeg izgleda korak dalje i odaberite paket spoljne personalizacije PLUS koji donosi ukrasne umetke felni u boji.

UČINITE JE UPEČATLJIVOM
UČINITE JE UPEČATLJIVOM

Osmislite dizajn koji će privlačiti poglede paketom spoljne personalizacije ULTIMATE koji ukrasnim umetcima i personalizovanim felnama daje još osobniji i upečatljiviji izgled.

IZRAZITE SE ŽARKIM BOJAMA KAROSERIJE

Izdvojite se iz gomile. Od Energy narančaste do Power plave, široka paleta boja nove Micre živopisna je i energična, baš poput vas.

vanjska slider
PRONAĐITE SVOJ SAVRŠEN PAR

Pronađite paket uređenja spoljašnjeg izgleda koji odgovara vašem karakteru iz ponude koju čine četiri boje: Metalik crna, krom, metalik narančasta ili metalik plava.

vanjska slider
PERSONALIZACIJA VRHUNSKE IZRADE

Otkrijte premium završnu obradu umetaka karoserije i kontrastnih detalja paketa spoljašnje personalizacije. Bilo da je riječ o galvaniziranom aluminijumu, mat ili sjajnim umetcima, verzija elemenata vanjske personaliazcije sasvim nove Micre privući će poglede gdje god se pojavi.

vanjska slider

UNUTRAŠNJA PERSONALIZACIJA

Vaš prostor, vaša pravila

Ovo je vaš prostor. Nagradite se materijalima vrhunskog kvaliteta, premium detaljima i završnom obradom te osmislite lični doživljaj u unutrašnjosti. Birajte iz bogate ponude nijansi kojima ćete udahnuti dašak karaktera svojim sjedištima, armaturnoj ploči i oblogama vrata i otkrijte na koji način nova MICRA užitak u vožnji odvodi na novi nivo.

unutarnja, slider
 
unutarnja, slider