NISSAN NAVARA

ISTRAŽITE GALERIJU DIZAJNA

galerija slider
 
galerija slider
 
galerija slider
 
galerija slider
 
galerija slider
 

PROVOKATIVNI PICK-UP SA POGONOM NA ČETIRI TOČKA

IZDRŽLJIV, SPORTSKI IZGLED

Hrabri spoljašnji dizajn, elegantni aerodinamični oblici i prepoznatljivo LED osvjetljenje karakteristični za Nissan Navaru sa pogonom na četiri točka podsjećaju na mišićavog sportistu u  odijelu skrojenom po mjeri. Ostavlja izuzetan vizuelni utisak zbog kojeg biste se mogli zapitati „Može li pick-up stvarno izgledati ovako dobro?”

NIJE SVE U IZGLEDU
NIJE SVE U IZGLEDU

Zahvaljujući pouzdanom snažnom izgledu ovaj pick-up ostavlja utisak kao da misli ozbiljno. Navara spaja terenske sposobnosti i kapacitet vuče sa udobnošću limuzine.

IMPRESIVAN NA PRVI POGLED
IMPRESIVAN NA PRVI POGLED

Robustan, ali elegantan – to je novi Nissan Navara. Profilisani poklopac motora i bočne stranice ostavljaju utisak snage, a hromirani retrovizori, ručke na vratima i prednja maska prepoznatljivi su detalji – kao i aluminijske felne i aerodinamični krovni nosači verzije sa dvostrukom kabinom.

LIGHT SHOW
LIGHT SHOW

Osvijetlite svoj put kao nikada do sada uz LED prednja svijetla Navare upotpunjena elegantnim LED dnevnim svijetlima. LED svijetla znače bolje osvjetljenje, duži vijek trajanja i manju potrošnju energije.

PAŽNJA, SPOJLER
PAŽNJA, SPOJLER

Spojler na zadnjem kraju je sportski detalj koji ukazuje na poboljšanu aerodinamiku nove Navare.

NATOVARITE GA

SIGURNO, ZAŠTIĆENO I JEDNOSTAVNO

Nova Nissan Navara osmišljena je za rješavanje teških zadataka i prevoz teških tereta. Laganija zadnja vrata čine utovar i istovar jednostavnijim. Zahvaljujući Nissanovom revolucionarnom sistemu pričvršćivanja tereta C-kanalima koji omogućava jednostavno osiguravanje tereta, možete osigurati teret bilo kojeg oblika i veličine uz pomoć tri strane teretnog prostora kamioneta.

sigurno photo
VELIK TERETNI PROSTOR
VELIK TERETNI PROSTOR

Tražite prilagodljivo vozilo koje može sve umjesto vozila koje odlikuje samo radna snaga? Nova Navara sa dvostrukom kabinom prvi je pickup nosivosti 1 tonu za evropsko tržište koji ima zadnje vješanje sa pet spona sa spiralnim oprugama za vrhunsku udobnost vožnje

PRIKLJUČITE SE
PRIKLJUČITE SE

Imate snagu gdje i kada vam je potrebna. Nissan Navara raspolaže sa tri 12-V utičnice u kabini u koje možete uključiti svjetiljku ili napuniti alate dok radite gdje god se nalazili.

NADMOĆNA SVESTRANOST
NADMOĆNA SVESTRANOST

Oblikovani za što manji otpor vazduha, krovni nosači nove Nissan Navare idealni su za sve vrste tereta, od velikog prtljaga do bicikala.

TREBA VAM POMOĆ?
TREBA VAM POMOĆ?

Bočne stepenice olakšavaju ulazak i izlazak iz Nissana  Navare i služe kao oslonac za stavljanje stvari na krov.

NADMAŠITE OČEKIVANJA

PUTUJTE PRVOM KLASOM SVAKOGA DANA

Spolja je pick-up sa pogonom na četiri točka. Iznutra, Navara je  više nalik luksuznoj limuzini. Opustite se u sjedišima sa potporom za leđa nadahnutim putovanjima u svemir. Podesite dvozonski automatski klima-uređaj. Uživajte u ergonomskom dizajnu instrument table i njenim materijalima visokog kvaliteta. Jeste li promijenili mišljenje o svojim očekivanjima o unutrašnjosti pick-upova?

putujte galerija
 
putujte galerija
 
PROSTOR I UDOBNOST U JEDNOM

Zadnja vrata pune veličine ulazak čine jednostavnim pa će čak i najviši putnici biti impresionirani prostorom za glavu i noge. Praktičan prostor za skladištenje i držači za čaše, više utičnica od 12 V i niz mogućnosti zabave osiguravaju da čak i najduže putovanje postane užitak. Ako vam je potrebno više prostora za odlaganje, zadnja klupa djeljiva u odnosu 60:40 lako se preklapa i stvara veliki prostor za teret.

UDOBNOST OD PET ZVJEZDICA
UDOBNOST OD PET ZVJEZDICA

Zadnji ventilacioni otvori klima-uređaja osiguravaju udobnost putnicima pozadi bez obzira na spoljašnju temperaturu. Ugao naslona zadnjeg sjedišta povećan je sa 18° na 23° za više udobnosti za putnike pozadi.

EKRAN DRIVE-ASSIST
EKRAN DRIVE-ASSIST

Informacije koje vam trebaju – od potrošnje goriva do navigacije skretanje po skretanje i pjesama – pronaći ćete odmah pred sobom na ekranu „Pomoć u vožnji.“ Njegov 3D dizajn znači da sve možete saznati brzo kako biste se mogli usredsrediti na put.