Automobil iz ptičje perspektive u vožnji preko mosta.

NISSANOVI BLAGI HIBRIDI

Optimizovana efikasnost.

Optimizovana efikasnost.

Optimizovana efikasnost.

Napredna tehnologija motora koja donosi visoku nivo efikasnosti bez mijenjanja vozačkih navika.

Napredna tehnologija motora koja donosi visoku nivo efikasnosti bez mijenjanja vozačkih navika.

Napredna tehnologija motora koja donosi visoku nivo efikasnosti bez mijenjanja vozačkih navika.

Otac stavlja dijete u automobil dok majka gleda.

Blagi hibrid, optimizovana efikasnost

Blagi hibridi koriste benzinski motor za pokretanje točkova, a litijumska baterija pruža podršku. Sistem stop-start povećava efikasnost gašenjem motora kad se automobil kreće konstantnom brzinom ili kad vozač podigne nogu s papučice gasa pri brzini manjoj od 18 km/h u vozilu s automatskim mjenjačem, što smanjuje emisije i troškove upotrebe.

Kako sve to funkcioniše?

Kako sve to funkcioniše?

Kako sve to funkcioniše?

Benzinski motor i električna baterija koja puni motor strujom.

Puni se u vožnji

Blagi hibrid garantuje povećanje efikasnosti u svim aspektima zahvaljujući pametnom sistemu prikupljanja energije. Dok je automobil u pokretu i usporava, kinetička se energija prikuplja i puni bateriju.

Motor se odmara

Omogućuje motoru da se odmori

Zahvaljujući regenerativnom kočenju, energija koja bi inače istrošila kočione pločice sada se pametno iskorištava. U praznom hodu ili u vožnji konstantnom brzinom, baterija preuzima pokretanje električne opreme pa motor može da bude ugašen duže vrijeme i tako da smanji potrošnju.

Olakšava ubrzanja

Olakšava ubrzanja

Energija koja je sačuvana u bateriji pruža dodatan potisak pri ubrzanju pa je osjećaj odziva na gas brži i dodatno se smanjuje opterećenje motora.

Novi Nissan Qashqai

POTPUNO NOVI QASHQAI

Najbolja definicija gradskog crossovera.
Dostupan i kao blagi hibrid.

OTKRIJTE QASHQAI

Prednosti blagog hibrida

Prednosti blagog hibrida

Prednosti blagog hibrida

Dnevna rutina

Nema promjene u dnevnoj rutini

Tvrdnja da blagi hibridi ne mijenjaju način na koji vozite nije istinita. Imaju brži odziv, efikasniji su i udobniji u gradskoj vožnji. Pri tome ne morate se brinuti o dometu ili punjenju. Samo napunite rezervoar goriva i nastavite kao inače.

Ekonomična upotreba

Ekonomična upotreba

Blagi hibridi su efikasni zahvaljujući upotrebi kinetičke energije oslobođene prilikom vožnje i kočenja za punjenje baterije. Ušteda goriva zajamčena je uz dodatni električni potisak pri ubrzavanju i tehnologiju Start-Stop, koja isključuje motor kad automobil vozi konstantnom brzinom ili kad otpustite papučicu gasa pri brzinama manjim od 18 km/h s automatskim mjenjačem.

Niže emisije

Manja potrošnja, niže emisije

Pomoć koju pruža baterija smanjuje opterećenje motora za uglađenija ubrzanja i vožnju uzbrdicom. Motor se isključuje kad nije u upotrebi, što vožnju čini opuštenijom i smanjuje potrošnju i emisije.

Upoznajte sve naše elektrifikovane pogone

Upoznajte sve naše elektrifikovane pogone

Upoznajte sve naše elektrifikovane pogone

Automobil iz ptičje perspektive u vožnji slikovitim predjelom.


Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je da imate korisnički nalog NissanConnect kao i da se registrujete ili prijavite u aplikaciju NissanConnect Services uz pomoć korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect Services morate da imate pametni telefon s operativnim sistemom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom protoka podataka koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga zavisi od pokrivenosti mobilnom mrežom.
Povezivanje mobilnog uređaja kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sistem treba koristiti u skladu sa saobraćajnim propisima. Vozačima se preporučuje da sistem koriste samo onda kada je to sigurno. Vozači treba da pripaze na potencijalne opasnosti korišćenja tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može da skrene pažnju sa puta i da smanji kontrolu upravljanja.

Slike na internet stranici www.nissan.me su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno crnogorskom tržištu i ne prikazuju određen model, nivo opreme ili posebnu ponudu. Karakteristike možda neće biti dostupne ili će biti dostupne samo uz doplatu. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima teško je predvidjeti mogućnost nabavke konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom koncesionaru.