Nissan Leaf Snimak u vožnji mostom

DOMET I UŠTEDE

Punite brže i povećajte domet

Sada je pravi trenutak da uživate u trenutnom odzivu 100 % električnog motora. Uz vrijeme punjenja od oko 60 min i do 385 km⁽¹⁾ dometa u kombinovanoj vožnji, Nissan LEAF nudi još inovativnija rješenja za povećanje dometa i punjenje baterije.⁽²⁾

TEHNOLOGIJA

Izoštrite svoja čula

Nissan LEAF je opremljen najnovijim tehnologijama inteligentne vožnje, uključujući papučicu e-Pedal i sistem ProPILOT Assist⁽³⁾. Sasvim električni LEAF je savršen odraz napredne i održive strategije Nissanove inteligentne mobilnosti. Pri tome vas prožima energijom dinamične vožnje budućnosti!

1/2 ProPILOT Assist

Vaš pametni saputnik – pomaže da održavate sigurnosni razmak, drži vas u središtu trake i mnogo toga drugog.⁽³⁾⁽⁴⁾

Nissan Leaf Pogled na armaturnu ploču i čovjeka – ProPILOT Assist

1/2 Inteligentni Around View® Monitor

Inteligentni Around View Monitor pretvara parkiranje u dječju igru zahvaljujući pogledu u krugu od 360 stepeni iz ptičje perspektive na vaš LEAF.⁽⁴⁾

Nissan Leaf Pogled na armaturnu ploču i Around View Monitor u verziji Tekna

1/2 Besprekorna povezanost

Ostanite u toku i uživajte u zabavnim sadržajima uz sisteme Apple CarPlay™ i Android Auto™ ⁽⁵⁾ kao i uz Wi-Fi tačku ⁽⁶⁾ preko koje možete povezati više uređaja odjednom.

Nissan Leaf – Apple CarPlay i Android Auto
Nissan Leaf Snimak – prtljažnik

DIMENZIJE I SPECIFIKACIJE

Dovoljno velik za svakodnevni život

Premda djeluje kompaktno spolja, u veliki prtljažnik Nissana LEAF možete jednostavno odložiti sve namirnice i prtljag. Otkrijte karakteristike Nissana LEAF: dužinu, visinu, širinu i sve ostale potrebne informacije.

PREFINJEN IZGLED

Električan izgled

Oštre aerodinamične linije, upečatljiv lebdeći krov i prepoznatljiva prednja maska V-motion odražavaju tehnološku naprednost Nissana LEAF. Budite odvažni. Budite pustolovni. Dopustite da vas osvoji.

Najnovije ponude

Na raspolaganju vam je naše finansiranja i niz pogodnosti.

1/2

Nissan Leaf Pogled bočno naprijed na verziju Tekna
Nissan Leaf Snimak u vožnji gradom

DODATNA OPREMA

Učinite ga svojim

Prilagodite LEAF svojim željama izborom bogate dodatne opreme. [*]

Sve verzije Nissana LEAF – Otkrijte električni LEAF

Nissan LEAF je dostupan u tri nivoa opreme. Kliknite kako biste ih otkrili.

1/2

Nissan Leaf Pogled bočno na vozilo

[1] Vrijednosti dometa dobijene su ispitivanjem u laboratorijskim uslovima u skladu sa zakonodavstvom EU-a i namijenjene su za upoređivanje različitih vrsta vozila. Te informacije ne odnose se nužno na određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude. Vrijednosti ne moraju da odražavaju stvarne uslove vožnje. Na službene podatke mogu da utiču dodatna oprema, održavanje vozila, stil vožnje kao i činioci koji nisu tehničke prirode kao što su vremenski uslovi. Vrijednosti su utvrđene u okviru svjetski usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP).
[2] Navedene vrijednosti odnose se na baterije od 39 kWh (LEAF) i 59 kWh (LEAF e+). Vrijeme punjenja zavisi od uslova punjenja, uključujući vrstu punjača i kapacitet baterije, temperaturu baterije kao i ambijentalnu temperaturu na mjestu punjenja. Navedena vremena brzog punjenja odnose se na punjenje brzim punjačem CHAdeMO. Nissan LEAF je dizajniran za gotovo svaku vrstu putovanja u vašem svakodnevnom životu i opremljen je sigurnosnim sistemima koji štite bateriju tokom učestalih brzih punjenja u kratkom vremenskom razdoblju. Vrijeme potrebno za dodatno brzo punjenje može da bude duže ako se zbog temperature baterije aktiviraju sigurnosni sistemi. 
 [3] ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim verzijama i samo u verzijama sa automatskim mjenjačem. Funkcija ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoć u vožnji, ali ne može da spriječi sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autoputem (odvojenim barijerama) uz stalnu pažnju i učestvovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pažljiv, vozi sigurno, prilagodi brzinu uslovima na putu i bude spreman da preuzme kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.
[4] Kupci ne bi trebalo da se oslanjaju samo na karakteristike koje pojednostavljuju vožnju. Neke karakteristike neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opšte uslove korišćenja Nissanovih tehnologija, obratite se Nissanovom koncesionaru.
[5] Apple CarPlay i Android Auto su dostupni besplatno, u zavisnosti od modela i/ili nivoa opreme. Za više informacija obratite se Nissanovom koncesionaru.
[6] Wi-Fi u vozilu je dostupan uz doplatu te zahtijeva pretplatu. Dostupnost usluge zavisi od tržišta. Za više informacija obratite se Nissanovom koncesionaru.
[7] Prikazana dodatna oprema dostupna je serijski i/ili uz doplatu u odabranim verzijama. Možda će se naplatiti dodatni troškovi.
[8] Maksimalna snaga punjenja Nissana LEAF na punjaču naizmjeničnom strujom iznosi 6,6 kW. Iskazano vrijeme punjenja odnosi se na punjenje punjačem tipa 2 (mode 3) jačine 32 A.
Slike na internet stranici www.nissan.me su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno crnogorskom tržištu i ne prikazuju određen model, nivo opreme ili posebnu ponudu.  Karakteristike možda neće biti dostupne ili će biti dostupne samo kao opcija (uz doplatu). Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima teško je predvidjeti mogućnost nabavke konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom koncesionaru.