Nissan Juke Pogled nazad u vožnji gradom

POGON

Nissan JUKE – jedinstveni hibridni coupé-crossover nove generacije

Nadahnuta Formulom E, ova najsavremenija elektrifikovana tehnologija unaprjeđuje izvorni DNK kultnog Nissana Juke. Inovativni pametni mjenjač bez kvačila potpuno prilagođava načine rada uslovima vožnje. Zahvaljujući tome, uživaćete u brzoj, tihoj i dinamičnoj vožnji uz smanjenu potrošnju goriva. (Potrošnja u mješovitom ciklusu vožnje prema WLTP-u: 5-5,2 l / 100 km)*

DIZAJN

Izuzetno uspješan coupé

Oštre linije, dramatičan izgled svjetala, provokativan dizajn, 19-inčni aluminijumske felne ⁽¹⁾ i jedinstveni lebdeći krov. Nissan Juke djeluje krajnje odvažno.

SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Tehnologija za naprednu vožnju

Nissanova inteligentna mobilnost⁽²⁾ donosi sasvim nov način vožnje. U Nissanu Juke vozićete s više sigurnosti i biti povezaniji sa svijetom oko sebe.

1/2 ProPILOT Assist

Vaš pametni saputnik – pomaže da održavate sigurnosni razmak, drži vas u središtu trake i mnogo toga drugog.⁽³⁾

Nissan Juke Prikaz nazad u vožnji autoputem

1/2 Inteligentni sistem kočenja u nuždi

Prepoznaje pješake i druga vozila ispred vas i pomaže vam da ih izbjegnete ili da smanjite štetu u slučaju sudara.⁽²⁾

Nissan Juke Pogled bočno naprijed na statično vozilo s gradom u pozadini

1/2 Inteligentni Around View® Monitor

Inteligentni Around View Monitor pretvara parkiranje u dječju igru zahvaljujući pogledu iz ptičje perspektive u 360 stepeni.⁽²⁾

Nissan Juke Inteligentni Around View Monitor

POVEZIVOST

Ostanite neprekidno povezani sa svojim svijetom

Ostanite povezani sa svojim svijetom uz ugrađenu navigaciju NissanConnect i brojne druge usluge, dostupne preko aplikacije NissanConnect Services.

1/2 Besprekorna povezivost

Ostanite u toku i uživajte u zabavnim sadržajima uz sisteme Apple CarPlay™ i Android Auto™⁽⁴⁾.

Zaslon multimedijalnog sistema NissanConnect u Nissanu Juke

1/2 NissanConnect Services⁽⁴⁾

Zaključajte ili otključajte svoj Juke gdje god se nalazili, saznajte gdje ste parkirali i provjerite preostali domet, sve to uz pomoć aplikacije NissanConnect Services.

Nissan Juke Pogled bočno naprijed s gradom u pozadini i pametnim telefonom

1/2 Kompatibilnost s uslugama Google Assistant & Amazon Alexa (6)

Recite „zdravo” Google Assistantu ili Amazon Alexi da biste glasovno upravljali pojedinim funkcijama, savršeno sinhronizovanim s vašim Jukeom.

Nissan Juke Kompatibilnost s uslugama Google Assistant & Amazon Alexa
Nissan Juke Bočni pogled na statično vozilo

POSEBNE PONUDE

POSEBNE PONUDE

Na raspolaganju vam je mogućnost našeg finansiranja: osjetite uzbuđenje Nissana Juke i pritom uštedite!

CIJENE I SPECIFIKACIJE

SVI NIVOI OPREME JUKEA – PRONAĐITE KOMPAKTNI SUV ZA SEBE

Pobliže se upoznajte s tehnologijama Nissana Juke i odaberite pravi nivo opreme za sebe.

1/2

Nissan Juke Boje i ponuda verzija – statički prikaz modela
Nissan Juke Statični prikaz bočno nazad uz modernu zgradu

DIMENZIJE I SVESTRANOST

Prilagodljiv koliko i vi

Uz izdašan prtljažnik, Nissan Juke spreman je za sva vaša putovanja!

DODATNA OPREMA

Više od automobila

Nissan Juke je zaista jedinstveno vozilo koje možete učiniti potpuno svojim i posebnim. Odaberite i kombinujte dodatnu opremu (7) koja savršeno odgovara vama i vašim potrebama.

1/2 Dvostrana obloga prtljažnika

Oblikovana je tako da savršeno pristaje prtljažniku vašeg vozila i da pruži sigurnost i odgovarajuću zaštitu.

Nissan Juke Dvostrana obloga prtljažnika

1/2 Krovni nosač bicikala

Može da nosi do tri bicikla. Dimenzije točkova – do 3 bicikla/36“ Maksimalna težina bicikla – do 20 kg Uključuje adaptere T-Track (20x20 mm) i brave

Nissan Juke Krovni nosač bicikala

1/2 Osvijetljeni pragovi

Elegantno svjetlo dobrodošlice pozdravlja vas prilikom otvaranja vašeg Jukea.

Nissan Juke osvijetljeni prag

[1] 19-inčne felne dostupne na nivou opreme Tekna.

[2] Kupci ne bi trebalo da se oslanjaju samo na karakteristike koje pojednostavljuju vožnju. Neke karakteristike neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opšte uslove korišćenja Nissanovih tehnologija, molimo obratite se ovlašćenom Nissanovom koncesionaru.

[3] ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim vozilima i samo s automatskim mjenjačem. Funkcija ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoć u vožnji, ali ne može da spriječi sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autoputem (odvojenim barijerama) uz stalnu pažnju i učestvovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pažljiv, vozi sigurno, prilagodi brzinu uslovima na putu i bude spreman da preuzme kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.

[4] Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je da imate korisnički nalog NissanConnect kao i da se registrujete ili prijavite u aplikaciju NissanConnect Services uz pomoć korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect Services morate da imate pametni telefon s operativnim sistemom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom protoka podataka koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga zavisi od pokrivenosti mobilnom mrežom.Apple CarPlay® i Android Auto su dostupni besplatno, u zavisnosti od modela i/ili nivoa opreme. Za više informacija obratite se Nissanovom koncesionaru.

Povezivanje mobilnog uređaja kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sistem treba koristiti u skladu sa saobraćajnim propisima. Vozačima se preporučuje da sistem koriste samo onda kada je to sigurno. Vozači treba da pripaze na potencijalne opasnosti korišćenja tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može da skrene pažnju sa puta i da smanji kontrolu upravljanja.

[6] Besplatne usluge (Nissan na uslugama Google Assistant, Istorija i analiza vožnje, Nissanova pomoć i korisnička podrška, Pomoć pri kvaru, Stanje vozila i Upravljanje baterijom – samo za električna vozila) besplatne su tokom prvih sedam godina, u zavisnosti od modela i/ili nivoa opreme. Dostupnost usluga zavisi od tržišta.Za više informacija obratite se Nissanovom koncesionaru.

[7] Prikazana dodatna oprema dostupna je serijski i/ili uz doplatu u odabranim verzijama. Možda će se naplatiti dodatni troškovi.

Slike na internet stranici www.nissan.me su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima teško je predvidjeti mogućnost nabavke konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom koncesionaru.

*Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 dobijene su ispitivanjem u laboratorijskim uslovima u skladu sa zakonodavstvom EU-a i namijenjene su za upoređivanje različitih vrsta vozila. Vrijednosti ne moraju da odražavaju stvarne uslove vožnje. Na službene podatke mogu da utiču opciona oprema, održavanje vozila, stil vožnje kao i putni i vremenski uslovi. Vrijednosti su utvrđene u okviru novog svjetski usklađenog postupka testiranja za laka vozila (WLTP).