Nissan QQ Presjek automobila u vožnji s prikazom motora

POGON

Otkrijte elektrifikovane pogonske sklopove Nissana Qashqai

Qashqai je dostupan s pogonom na dva ili četiri točka, kao i dva elektrifikovana pogonska sklopa: blagim hibridom i e-POWEROM.

Nissan QQ Presjek automobila u vožnji s prikazom motora

e-POWER

Jedinstveno iskustvo elektrifikovane vožnje, bez potrebe za punjenjem: upoznajte NISSAN e-POWER

Uživajte u uzbudljivom doživljaju elektrifikovane vožnje. Nissan e-POWER je jedinstvena tehnologija koja gradsku vožnju čini još odzivnijom, tišom i efikasnijom. Budući da bateriju puni benzinski motor u vožnji, nećete morati da se zaustavljate radi punjenja.

Probna vožnja Qashqai e-POWER

PROBNA VOŽNJA

Doživite novu energiju

Isprobajte ga sami i doživite jedinstveno iskustvo elektrifikovane vožnje, sada bez punjena. Upoznajte našu najnoviju tehnologiju e-POWER.

Nissan Qashqai

POSEBNE PONUDE

Posebne ponude

Odvezite svoj Qashqai uz posebnu cijenu i uslove finansiranja. Istražite naše posebne ponude.

SPOLJNI DIZAJN

Superevolucija

Qashqai je 2007. pokrenuo segment crossovera spojem kompaktnih dimenzija automobila kompaktne klase i praktičnosti SUV-a. A sada je vrijeme da upoznate Nissan Qashqai s odvažnim stavom, oštrim LED svjetlima i impozantnim 20-inčnim aluminijumskim felnama te aerodinamičnom kompaktnom karoserijom, Qashqai još jednom predstavlja novu viziju svog segmenta.

Nissan Qashqai sjedišta

UNUTRAŠNJOST I PRTLJAŽNIK

Čak su i njegove praktične karakteristike privlačne

Presvlake u kombinaciji premium kože i masažno vozačevo i suvozačevo sjedište oduzimaju dah. Veći prtljažnik s brojnim mogućnostima konfiguracije prostora zasigurno će vas osvojiti. Jednom kad se uvjerite u prostranost putničkog prostora, teško ćete mu odoljeti.

Sistemi za pomoć u vožnji

Napredna tehnologija pruža pomoć kad vam je potrebna

Nissanova inteligentna mobilnost⁽¹⁾ čini svaku vašu vožnju još sigurnijom i povezanijom. Bićete svjesniji svoje okoline i pomoći će vam u vožnji kad vam to bude potrebno.

1/2 12,3-inčni TFT ekran visoke rezolucije

Na raspolaganju su vam bogate opcije za prilagođavanje 12,3-inčnog TFT ekrana.

Nissan QQ unutrašnji detalji instrument tabla

1/2 10,8’’ Head-Up ekran (HUD)

Informacije head-up ekrana, poput ograničenja brzine, prikazuju se na vjetrobranskom staklu kako bi uvijek bile u vidnom polju vozača.

Nissan QQ Head up zaslon

1/2 ProPILOT Assist s navigacijom Navi-Link⁽²⁾

Olakšava svakodnevna putovanja tako što održava sigurnosni razmak od vozila ispred, a vama pomaže da ostanete u središtu trake. Funkcija Navi-Link predviđa put ispred vozila i pomaže vam da odredite odgovarajuću brzinu.

Nissan QQ ProPILOT Assist 2D ilustracija

1/2 Sistemi za pomoć u vožnji i sigurnosne tehnologije

Sveobuhvatni paket tehnologija koje vas okružuju.

Nissan QQ inteligentni sistem za sprječavanje izlaska iz vozne trake 3D

POVEZIVOST

Povežite se sa svijetom koji vas okružuje

Uz karakteristike povezivanja čitav vam je svijet nadohvat ruke. Napredni sistem povezivanja s pametnim telefonom i bežično punjenje sve čine jednostavnijim.

1/2 Lični pomoćnik s funkcijom upravljanja

Zahvaljujući uslugama Amazon Alexa® i Google Assistant™ možete da upravljate funkcijama svog vozila iz udobnosti svog doma.⁽⁴⁾

Nissan QQ Upravljanje glasovnim naredbama

1/2 PAMETNA UPOZORENJA

Primite upozorenje svaki put kad vaše vozilo napusti zadato područje, prekorači zadanu brzinu ili prijeđe neko drugo ograničenje.⁽⁴⁾

Nissan QQ Predaja pametnog telefona

1/2 USLUGE UPRAVLJANJA VOZILOM NA DALJINU BEŽIČNO PUNJENJE ⁽⁴⁾

Ostanite povezani i uživajte u prednostima bežičnog punjenja kompatibilnog pametnog telefona.

Nissan QQ Bežično punjenje

1/2 NAPREDNE KARTE I PODACI O SAOBRAĆAJU UŽIVO

U Qashqaiju možete jednostavno planirati putovanja zahvaljujući kartama koje osigurava TomTom® i ažurnim informacijama o saobraćaju uz koje ćete jednostavno izbjeći saobraćajne gužve.

Nissan QQ Pogled na armaturnu ploču i središnju konzolu

VERZIJE I SPECIFIKACIJE

Nivoi opreme Nissana Qashqai ⁽⁵⁾

Qashqai je hibridni SUV novih dimenzija, dizajna i s obiljem novih tehnologija. Pobliže se upoznajte s tehnologijama Nissana Qashqai i odaberite pravi nivo opreme za sebe.

1/2 Qashqai Visia

Napredne sigurnosne karakteristike, 7-inčna digitalna instrument tabla, prednja i zadnja svjetla za maglu, drive mode -različiti načini vožnje, adaptivni tempomat, pomoć pri kretanju na uzbrdici. Verzija koju ne bi trebalo da preskočite.

Novi Nissan QQ Visia 3/4 naprijed

1/2 Qashqai Acenta

Inteligentni ključ, multimedijalni uređaj sa 8’’ ekranom na dodir u boji, bežični Apple CarPlay, zadnja kamera, dvozonski klima uređaj, to su samo od neke izvrsnih karakteristika koje dobijate. Verzija koja vam daje više.

Novi Nissan QQ Acenta 3/4 naprijed

1/2 Qashqai N-Connecta

12,3" digitalna instrument tabla, A-IVI Navi – multimedijalni i navigacioni uređaj s 12,3" ekranom na dodir u boji, bežični Apple CarPlay, panoramski Around View Monitor i još viši nivo udobnosti za svakog putnika. Verzija koja vam daje više samopouzdanja.

Novi Nissan QQ N-Connecta 3/4 naprijed

1/2 Qashqai Tekna

ProPILOT sa navigacijom Navi-LINK, Head up ekran 10,8", elektroničko otvaranje vrata prtljažnika s funkcijom hands – free, prilagodljiv snop LED prednjih svjetala i potpuna povezivost. Verzija koja spaja najviši nivo udobnosti i naprednu tehnologiju.

Novi Nissan QQ Tekna 3/4 naprijed

1/2 Qashqai Tekna+

Kožna sjedišta s masažnom funkcijom prednjih sjedišta, napredni inteligentni ključ sa funkcijom memorisanja pozicije vozačevog sjedišta i spoljnih retrovizora. Verzija koja ima sve.

Novi Nissan QQ Tekna+ 3/4 naprijed

DODATNA OPREMA

Otkrijte svoj stil

Izgledajte elegantnije, činite više. Inovativan dizajn i praktična dodatna oprema čine vaš Qashqai savršenim saputnikom za krstarenje gradom ili porodični izlet.

1/2 Paket za personalizaciju spoljnog izgleda Elegance

Istaknite svoj Qashqai prefinjenim hromiranim umetcima.

Nissan New QQ Profil zadnjeg odbojnika

1/2 Komplet za vuču

Učinite porodičnu avanturu još zabavnijom. Na porodični izlet ponesite i četvorocikl, kamp-kućicu ili čamac.

Novi Nissan QQ Kvalitetni tepisi i dvostrana obloga prtljažnika

1/2 Paket zaštitne opreme

Uživajte u dodatnoj udobnosti uz još veću zaštitu unutrašnjosti vašeg Qashqaija.

Novi Nissan QQ Krovni nosač sa sistemom brzog postavljanja „Easy fix”

(1) Kupci ne bi trebalo da se oslanjaju samo na karakteristike koje pojednostavljuju vožnju. Neke karakteristike neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opšte uslove korišćenja Nissanovih tehnologija, obratite se Nissanovom koncesionaru ili pogledajte ovdje.

(2) ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim verzijama. Funkcija ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoć u vožnji, ali ne može da spriječi sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autoputem (odvojenim barijerama) uz stalnu pažnju i učestvovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pažljiv, vozi sigurno, prilagodi brzinu uslovima na putu i bude spreman da preuzme kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.

(4) Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je da imate korisnički nalog NissanConnect kao i da se registrujete ili prijavite na NissanConnect uz pomoć korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect morate da imate pametni telefon s operativnim sistemom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom protoka podataka koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga zavisi od pokrivenosti mobilnom mrežom.

Za korišćenje usluga Amazon Alexa® i Google Assistant™ korisnici će morati da otvore Amazon ili Google™ račun. Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Dostupnost usluga zavisi od zemlje.

(5) Sve maloprodajne cijene su neobavezujuće i preporučene. Opis opreme je neobavezujuć i informativan. Cjenovnik važi do objave novog cjenovnika. Nissan zadržava mogućnost promjene informacija navedenih u cjenovniku. Spisak opreme je neobavezujuć i informativan. Za detaljnije informacije opremi obratite se ovlašćenom Nissan koncesionaru.

Slike na internet stranici www.nissan.me su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima teško je predvidjeti mogućnost nabavke konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom koncesionaru.