Nissan X-Trail - e-POWER - prikaz u vožnji

MOTORI

e-POWER. Jedinstveno uživanje u elektrifikovanoj vožnji – bez potrebe za punjačem

e-POWER je Nissanova tehnologija elektrifikovanog pogona koja za punjenje baterije upotrebljava štedljivi benzinski motor. Rezultat je odzivna i tiha vožnja, bez potrebe za zaustavljanjem radi punjenja na punjaču. Dostupan je i s pogonom na sve točkove e-4ORCE, za još veću dinamičnost i stabilnost. Obje tehnologije pružaju autentičan utisak električne vožnje, i to bez mijenjanja brzina. Zahvaljujući jedinstvenim tehnologijama, Nissan X-Trail pruža mnogo više od tradicionalnih hibrida.

SPOLJNI DIZAJN

Sinergija avanturističkog duha i prefinjenog dizajna

Vašu prisutnost nagovještavaju elegantna LED prednja svjetla i impozantni prednji usisnici vazduha. Dizajn Nissana X-Trail po svemu odražava njegovu tehnološku naprednost. Budite pustolovni. Dopustite da vas osvoji.

Nissan X-Trail Pogled bočno na unutrašnjost

UNUTRAŠNJOST

Elektrifikovani SUV s 5 ili 7 sjedišta, s dovoljno prostora za čitavu porodicu i njihove stvari

Smjestite do 7 putnika i izbjegnite svađe oko toga ko je dobio najbolje mjesto. Ostanite povezani zahvaljujući USB utičnicama naprijed i nazad i prilagodite prtljažni prostor za nove avanture uz pomoć inovativnog razdjelnika koji se može konfigurisati na čak 16 načina.

SIGURNOSNE KARAKTERISTIKE I POMOĆ U VOŽNJI

Napredna tehnologija koja priskače u pomoć

Zamislite da vas na svakom putovanju prati inteligentni saputnik koji vas upozorava na opasnosti, pomaže vam da se parkirate, zadržava vas u središtu trake i mnogo toga drugog. Pobliže razgledajte sve tehnologije marke Nissan⁽¹⁾.

1/2 POVRŠINA EKRANA MULTIMEDIJALNOG SISTEMA DO 35”

Slijedite uputstva na 12,3” digitalnom ekranu instrument table i 12,3” ekranu multimedijalnog sistema NissanConnect⁽²⁾ i primajte informacije na 10,8” head-up ekranu⁽³⁾.

Nissan X-Trail Pogled na head-up ekran u unutrašnjosti

1/2 ProPILOT Assist - OSTANITE NA PRAVOM PUTU

ProPILOT Assist⁽⁴⁾ je sada povezan s navigacionim sistemom kako biste se s lakoćom prilagodili najrazličitijim situacijama u saobraćaju.

Nissan X-Trail ProPILOT Assist, snimak u vožnji

1/2 INTELIGENTNI AROUND VIEW® MONITOR

Parkirajte jednostavnije uz pregled u krugu od 360 stepeni oko vozila, odaberite podijeljeni ekran za prikaz prednje, zadnje ili bočne strane vozila i primite upozorenje kada sistem otkrije pokretne objekte u vašoj blizini⁽¹⁾.

Nissan X-Trail AVM

POVEZIVOST

Povežite se sa svijetom koji vas okružuje

Novi X-Trail ima veći, 12,3-inčni ekran visoke rezolucije i ugrađenu aplikaciju NissanConnect Services⁽⁵⁾ koja vam omogućava da pristupite omiljenim muzičkim listama i aplikacijama, preuzmete uputstva do odredišta i mnogo toga drugog.

1/2 INFORMACIJE NAVIGACIONOG EKRANA

12,3-inčni ekran osjetljiv na dodir visoke rezolucije je vaša direktna veza sa sistemom NissanConnect i intuitivnom navigacijom, još naprednijim kartama, informacijama o saobraćaju uživo i brojnim drugim karakteristikama⁽⁵⁾.

Nissan X-Trail

1/2 POVEŽITE SE SA SVOJIM NISSANOM IZ UDOBNOSTI SVOG DOMA

Daljinski upravljajte svojim X-Trailom uz pomoć glasovnih pomoćnika Google Assistant i Amazon Alexa ili aplikacije za pametni telefon (6). Pošaljite odredište vozilu i još mnogo toga drugog (7).

Nissan X-Trail

1/2 VIRTUALNI LIČNI POMOĆNIK U VOZILU

Zahvaljujući Nissanovoj funkciji glasovnog upravljanja i usluzi Amazon Alexa, svojim vozilom možete da upravljate uz pomoć sopstvenog glasa (6)(7)(10). Jednostavno recite „Hello Nissan” i upitajte vozilo za adresu znamenitosti koju želite da posjetite i mnogo toga drugog⁽⁵⁾.

Nissan X-Trail

1/2 PRAĆENJE UKRADENOG VOZILA

Uđite u trag svom ukradenom vozilu. U saradnji s pružalacem usluga lociranja, ova karakteristika koristi naprednu GPS tehnologiju kako bi vam pomogla da precizno locirate svoj automobil u slučaju krađe⁽⁵⁾.

Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

ZATRAŽITE PONUDU

ODVEZITE NOVI X-TRAIL

Čeka vas nova naelektrisana porodična avantura. Da li ste spremni? Ispunite obrazac u nastavku i zatražite ponudu od najbližeg ovlašćenog koncesionara.

CIJENE I SPECIFIKACIJE

Nivoi opreme novog Nissana X-Trail

Pobliže se upoznajte s tehnologijama Nissana X-Trail i odaberite pravi nivo opreme za sebe.

1/2

Nissan X-Trail

DODATNA OPREMA

Otkrijte svoj stil

Samo originalna Nissanova dodatna oprema savršeno odgovara originalnim dijelovima vašeg X-Traila i garantuje pouzdanost i efikasnost.

1/2 DVOSTRANA OBLOGA PRTLJAŽNIKA

Meka obloga s jedne strane za lomljive predmete i čvrsta obloga s druge strane za glomazan i/ili prljav teret, idealna za kišne ili snježne dane.

Nissan X-Trail - LIFE STYLE

1/2 LUKSUZNI TEPISI

Zaštitite svoje vozilo od blata i prljavštine i osigurajte još prefinjeniju i udobniju unutrašnjost.

Nissan X-Trail - LIFE STYLE

1/2 ZAŠTITNI PRAG PRTLJAŽNIKA

Osmišljen je da zaštiti prag prtljažnika od ogrebotina prilikom utovara i istovara.

Nissan X-TRAIL zaštitni prag prtljažnika

1/2 ZAVJESICE BLATOBRANA

Ne dopustite da se vaš X-TRAIL zaprlja blatom. Povećajte njegovu vrijednost tako što ćete ga učiniti još elegantnijim i pritom zaštititi bočne strane vozila.

Nissan X-TRAIL Zavjesice blatobrana[1] Kupci ne bi trebalo da se oslanjaju samo na karakteristike koje pojednostavljuju vožnju. Neke karakteristike neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opšte uslove korišćenja Nissanovih tehnologija, molimo obratite se ovlašćenom Nissanovom koncesionaru.
[2] 12,3” ekran osjetljiv na dodir visoke rezolucije je dostupan samo u nivou opreme N-Connecta i višim verzijama
[3] Head-up ekran je praktična karakteristika koja prikazuje najvažnije informacije na vjetrobranskom staklu kako biste uvijek pažljivo pratili put ispred.
[4] ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim verzijama. Funkcija ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoć u vožnji, ali ne može da spriječi sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autoputem (odvojenim barijerama) uz stalnu pažnju i učestvovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pažljiv, vozi sigurno, prilagodi brzinu uslovima na putu i bude spreman da preuzme kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.
[5] Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je da imate korisnički nalog NissanConnect kao i da se registrujete ili prijavite u aplikaciju NissanConnect Services uz pomoć korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect Services morate da imate pametni telefon s operativnim sistemom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom protoka podataka koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga zavisi od pokrivenosti mobilnom mrežom. 
[6] Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica.
[7] Za korišćenje te funkcije potrebna je Wi-Fi ili 4G veza kao i korisnički nalog za Amazon ili Google™. 
[8] Apple CarPlay® i Android Auto su dostupni besplatno, u zavisnosti od modela i/ili nivoa opreme. Za više informacija obratite se Nissanovom koncesionaru.
[9] Wi-Fi u vozilu je dostupan uz doplatu te zahtijeva pretplatu. Za više informacija obratite se Nissanovom koncesionaru.
[10] Ugrađeni glasovni pomoćnik Amazon Alexa je dostupan na francuskom, njemačkom, španskom, talijanskom i engleskom jeziku u Ujedinjenoj Kraljevini, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španiji, Irskoj i Austriji.

Slike na internet stranici www.nissan.me su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno crnogorskom tržištu i ne prikazuju određen model, nivo opreme ili posebnu ponudu.  Karakteristike možda neće biti dostupne ili će biti dostupne samo kao opcija (uz doplatu). Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima teško je predvidjeti mogućnost nabavke konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom koncesionaru.

Dodatna oprema i oprema ugrađena nakon prodaje vozila mogu da utiču na službene vrijednosti dometa. Nissanova originalna dodatna oprema pokrivena je garancijom na novo vozilo u trajanju od 3 godine / 100 000 km (do ispunjenja jednog od dva uslova) pod uslovom da ju je prije primopredaje vozila ili za vrijeme trajanja garancije na novo vozilo ugradio koncesionar marke Nissan ili ovlašćeni serviser marke Nissan. Originalna dodatna oprema koja je ugrađena izvan razdoblja garancije na novo vozilo, kao i originalna dodatna oprema koju je ugradila treća strana ili sam kupac, pokrivena je samo Nissanovom garancijom na originalne dijelove i opremu u trajanju od 12 mjeseci (bez obzira na kilometražu).