Žena pregledava sadržaje na svom pametnom telefonu

NISSANOVE APLIKACIJE

Ostanite neprekidno povezani
sa svojim Nissanom,
čak i izvan vozila.

Ostanite neprekidno povezani
sa svojim Nissanom,
čak i izvan vozila.

Ostanite neprekidno povezani
sa svojim Nissanom,
čak i izvan vozila.

Pronađite Nissanovu aplikaciju po svojoj mjeri.

Pronađite Nissanovu aplikaciju po svojoj mjeri.

Pronađite Nissanovu aplikaciju po svojoj mjeri.

Usluge NissanConnect Services

NissanConnect EV

Navigacija Door-to-Door

Otkrijte naše aplikacije i sve njihove karakteristike

Koja je Nissanova aplikacija prava za vas?

PROVJERITE KOMPATIBILNOST

Otkrijte naše aplikacije i sve njihove karakteristike.

Otkrijte naše aplikacije i sve njihove karakteristike.

Otkrijte naše aplikacije i sve njihove karakteristike.

Aplikacija NissanConnect Services

 

Aplikacija NissanConnect Services mijenja vaš odnos prema vozilu tako što vam omogućava da se s njim povežete i nadzirete ga uz pomoć pametnog telefona.

Saznajte više o aplikaciji

DALJINSKO UPRAVLJANJE

Daljinski upravljajte funkcijama svog Nissana prije ulaska u vozilo i nakon izlaska iz njega.

UPRAVLJANJE BATERIJOM

Riječ je o karakteristici koja vlasnicima električnog Nissana omogućava da provjere stanje baterije i daljinski pokrenu punjenje uz pomoć pametnog telefona.

PAMETNA UPOZORENJA

Primajte prilagođene informacije o brzini vožnje i području kojim se vozite direktno na pametni telefon.

STANJE VOZILA

Pratite stanje svog vozila zahvaljujući izvještajima o stanju vozila i upozorenjima u slučaju kvara.Aplikacija NissanConnect EV

 

Upravljajte posebnim karakteristikama električnog vozila uz pomoć pametnog telefona. Na primjer, kontrolišite punjenje ili rad klima-uređaja unutar i izvan vozila.

KONTROLA BATERIJE

Aplikacija omogućava stalno praćenje nivoa napunjenosti baterije kako bi vaše električno vozilo uvijek bilo spremno za polazak, ali i kako biste bili spremni za sva iznenadna putovanja.

DALJINSKO UPRAVLJANJE PUNJENJEM

Aplikacija vam omogućava da pokrenete punjenje električnog vozila onda kada vama to odgovara, ali i da planirate punjenje unaprijed.

DALJINSKO UPRAVLJANJE KLIMA-UREĐAJEM

Prilagodite temperaturu u vozilu iz udobnosti svog doma ili kancelarije. Zagrejte ili rashladite vozilo do željene temperature, kad god vam odgovara.

UPRAVLJANJE DOMETOM

Zahvaljujući prikazu preostalog dometa na pametnom telefonu, uvijek ćete znati koliko još možete da vozite bez punjenja.Aplikacija Door-to-Door Navigation

 

Unesite odredište u pametni telefon i pošaljite ga navigacionom sistemu vozila. Po dolasku na odredište ćete primiti pješačka uputstva za poslednji deo rute.

INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU UŽIVO

Zahvaljujući informacijama koje pruža TomTom, uvijek ćete biti obaviješteni o stanju u saobraćaju na vašoj ruti. U slučaju zastoja ili saobraćajne nesreće, sistem će predložiti alternativne rute da biste brže stigli na odredište.

NAVIGACIJA OD VRATA DO VRATA

Po dolasku na odredište preuzmite pješačka uputstva za poslednji deo rute.

BRZO PRETRAŽIVANJE ODREDIŠTA

Unosom početnog slova ili naziva u pretraživač prikazaće se predložena odredišta.

GOOGLE STREET VIEW

Za još jednostavniji pregled ulica, najnovija verzija aplikacije uključuje uslugu Google Maps sa funkcijama Google Satellite View i Street View.Produbite svoje iskustvo

Produbite svoje iskustvo

Produbite svoje iskustvo

Otkrijte ekrane u vozilu

 

Istražite našu ponudu povezanih modela i aplikacija kako biste otkrili koja vam kombinacija najbolje odgovara.

Otkrijte ekrane u vozilu

Otkrijte naše povezane modele

Istražite našu ponudu povezanih modela i aplikacija kako biste otkrili koja vam kombinacija najbolje odgovara.

Otkrijte naše modele

Nissan aplikacije nisu još dostupne za Crnu Goru.

Korišćenje funkcija može da bude otežano u uslovima lošeg prijama signala. Da biste ih mogli neometano koristiti, pobrinite se da se vaše vozilo nalazi u području dobre pokrivenosti mrežom.
Za korišćenje usluga NissanConnect morate da imate pametni telefon sa operativnim sistemom iOS ili Android i SIM karticu s ugovorenom uslugom protoka podataka koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Preuzmite besplatnu aplikaciju NissanConnect Services i zatim napravite korisničko ime i lozinku. Prijavite se uz pomoć korisničkog imena i lozinke da biste povezali svoj pametni telefon sa vozilom koje podržava usluge NissanConnect. Dostupnost svih usluga zavisi od pokrivenosti mobilnom mrežom. Dostupnost usluga zavisi od tržišta. Za više informacija obratite se ovlašćenom koncesionaru marke Nissan.

Slike na internet stranici www.nissan.me su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima teško je predvidjeti mogućnost nabavke konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom koncesionaru.